Kinderfeestje live portretten schilderen illustreren

Kinderfeestje in de aantocht? Ik kom live portretten illustreren!

Origineel entertainment! Ik kom graag langs om live portretten tekenen tijdens jouw kinderfeestje! Dit is alleen mogelijk binnen Amsterdam. De portretten teken ik op stevig papier met fineliners en aquarelverf.

De kinderen kunnen in welke formatie dan ook tegenover mij plaatsnemen voor een uniek portret. Lang stil zitten hoeft niet, deze portretten zijn per persoon namelijk al in 5 minuten klaar!

Het is mogelijk om het papier, waarop de portretten getekend worden, te personaliseren. Ik maak een ontwerp op het papier met bijvoorbeeld namen, een datum of een logo. Dit ontwerp laat ik van tevoren goedkeuren via de mail en wordt vervolgens op het papier gedrukt.

Naast portretten op papier is het ook mogelijk om de portretten op (cake) bordjes te laten schilderen.

Geef via onderstaand formulier je wensen aan en let’s talk!

 

Stuur bericht