Via deze weg kan je een bestelling plaatsen. Dit is altijd een tekening of tekst op papier of op een keramiek bord of keramieken mok. Populair zijn de getekende portretten! Dit is een perfect persoonlijk cadeau voor je vrienden, familie of collega’s.

Je kan een bestelling plaatsen via onderstaand invul formulier. Inspiratie is te vinden onderaan op de homepage, of via mijn instagram!

*Belangrijke note: Alle items van Studio Tante Lien zijn handgemaakt. Ze zijn dus allemaal uniek en verschillen van elkaar. Kleine imperfecties horen hier natuurlijk bij. Algemene voorwaarden

*Keramiek dient voorzichtig gebruikt te worden, en met de hand te worden afgewassen (not dishwasher safe!)

*Gratis verzendkosten gelden voor bestellingen binnen Nederland. Verzending naar een ander land dan Nederland kan tegen een meerprijs. Voor grotere aantallen maak ik een offerte op maat.

*Shipping internationally* (at an additional cost)

Houd er rekening mee dat de producten van STUDIO TANTE LIEN handgemaakt zijn. Een portret is geen realistische tekening van een persoon. Het is een interpretatie van een persoon of foto, getekend in mijn eigen stijl. Kijk goed of mijn stijl de stijl is die je zoekt. Aankopen die gedaan zijn, zijn daarom dan ook non-refundable.